Hello filmmakers !! πŸ–οΈ
In this time, Festival Dokumenter Budi Luhur will hold The Masterclass for Students College and the public! πŸ™‹ On:
– Day / date: Tuesday, October 9 2018
Time : 9 am
Venue : Budi Luhur University Theater Room

So what are you waiting for? Come and follow the program, with the coolest speakers 😍
Don’t forget to bring your documntary, and prepare your creative ideas for discussion with the Speakers πŸ™‹ Come on time! We are all waiting for your presence 😊
.
@kampusbudiluhur
@fikombudiluhur
@budiluhurtv
@labmedkom
#kampusbudiluhur #fikombudiluhur#siapkreatif #FDBL2018 #budiluhurtv#documenter #lombafilm #dokumenter#eventjakarta #filmdokumenter #infolomba#festivalfilm #lombafilm #lomba#lombadokumenter @acehdoc@fikombudiluhur @festivalfilmjabar@biff.2017 @rumahbarengfilms@festivalfilmbandung @kampusbudiluhur@budiluhurtv @cinemakebumen@fikomblgottalent @sodocfilmfestival@rumahdokumenterklaten @ffdjogja@dandhy_laksono @denpasarfilmfestival@festivalfilmpurbalingga @kofpiponorogo@infofestival.xyz @mafifest@festivalfilm.surabaya @ffpb.2018@forumfilmjabar @film_indonesia@infolomba @labmedkom@radiobudiluhur @budiluhurnews_bulletin@gerzon_r_ayawaila @informasilomba@igpwiranegara @priadisoefjanto@tonnytrimarsanto

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here